Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

Poezi për Radio Pendimin nga Hazbi Therra Ahmeti

Qeshim Buzëqeshim, sikur për Bajram
Qeshim se u knaqëm, me dinin Islam
Qeshim se vet zemrat, jan në disponim
Qeshim se takimi, na solli gëzim
Qeshim me vëllezër, kemi shum arsye
Qeshim se bashk jemi, si hana me yje
Qeshim prej dashnie, dhe prej mallëngjimit
Në fund shum nderime, Radio Pendimit

Autor: HazbiTherra Ahmeti. ( Elhamdulil-lah )

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU