Rtv Pendimi
Dija & Daveti

POSTIMET TUA NË FACEBOOK

Ndieje dhimbje koke kur shoh postimet e faqeve Islame në facebook se publikojnë lutje të rrjeshme, tregime të Pejgamberëve të rrejshme, hadithe të Muhamedit (alejhi selam) që nuk janë të sakta, foto të vajzave me shami, tregtia me fenë, me rëndësi është që nuk është dije prej të cilës mund të përfitojmë. (Përkthyer nga arabishtja)

Nëse kjo gjendja e faqeve Islame është në botën arabe…

A thua vallë, cila është gjendja e faqeve Islame shqiptare në facebook?! – edhe pse disa “kontrollohen” nga hoxhallarët!
A thua, sa faqe Islame kontrollohen nga hoxhallarët, para se të postohen ato shkrime apo foto-mesazhe?
A thua, në sa faqe favorizohen disa hoxhallarë me shkrime dhe ligjerata nga nga disa (hoxhallarë) të tjerë?
E, a thua, në sa faqe japin fetva ata qe nuk janë kompetentë?
Me një fjalë, nëse asi gabime (të lartpërmendura) ndodhin te arabët (në faqet e tyre), sa dhe çfarë gabime ndodhin në faqet Islame tona?!!

Pranadaj, ju këshilloj të gjithë juve që jeni administratorë në faqe Islame dhe keni për-qëllim davetin, madje edhe juve që i’u kontrollohen postimet nga hoxhallarët, mos postoni asnjë herë diçka, pa i’u dhënë leje hoxha (që e kontrollon atë faqe), përveç nëse atë postim e ka publikuar ndonjë hoxhë tjetër (dhe ti e huazon nga ai).

Allahu na përmirësoftë!

Valdet Kamberi

 

 

 

Të ngjajshme

FUQIZIMI I VETËDIJES SË MBIKËQYRJES HYJNORE

Irfan Jahiu

VLERA E FJALËS LA ILAHE IL-LALLAH

Irfan Jahiu

VLERA E BESIMIT NË FSHEHTËSINË – GAJBIN DHE KUPTIMI I TIJ

Irfan Jahiu

SHTATË GRUPET E SHPËTUARA

Irfan Jahiu

RREZIKU I PIJEVE ALKOOLIKE DHE NARKOTIKËVE

Irfan Jahiu

LIGJËSIMI I SELAMIT DHE DOBITË E TIJ

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Irfan Jahiu

AGJËRIMI I GJASHTË DITËVE TË SHEVALIT – RREGULLA DHE DOBI

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU