Rtv Pendimi
Fëmijët

PRINDI KËSHILLON TË BIRIN!!

Biri im: A e din se Xheneti fitohet pa të holla dhe Xhehenemi me të holla!!

I biri i tha: E si ashtu prindi im?!

Iu përgjigj: Xhehenemi fitohet me të  holla se, ai që luan bixhoz paguan!

Dhe ai që pinë alkool paguan!

Dhe  ai që e pinë duhanin paguan!

Dhe ai që dëgjon muzikë paguan kaseta apo mjetin e dëgjimit!

Kurse biri im, Xheneti është pa të holla!

Ai që falet, nuk paguan!

Ai që agjëron, nuk paguan!

Ai që bën kërkon falje te Allahu, dhe që e ul shikimin e tij, dhe që i frikohet Allahut, për të gjitha, nuk paguan!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

Të ngjajshme

FËMIJËT TANË DHE NAMAZI

Irfan Jahiu

EDUKIMI I VAJZAVE

Irfan Jahiu

FILLIMI I VITIT SHKOLLOR

Irfan Jahiu

FËMIJËT TANË DHE NAMAZI

Kushtrim Guraj

LETËR ÇDO PRINDI

Kushtrim Guraj

MBARËSONI FËMIJËT TUAJ ME LUTJE

Kushtrim Guraj

T’I MËSOJMË FËMIJËT E VEGJËL PËR VLERËN E PRIVATËSISË

Kushtrim Guraj

GJYSH, ÇFARË DOBIE KA NË LEXIMIN E KURANIT!!

Kushtrim Guraj

KËSHILLA E PRINDIT PËR TË BIRIN!!

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU