Rtv Pendimi
Lajme

Projekti “Familja dhe Shëndeti “do të vazhdojë edhe më fuqishëm

Është koha për të mbyllur një faqe të rrugëtimit tim në fushën e studimeve dhe për të hapur kapitullin tjetër.

Javën e kaluar kam mbaruar me sukses subspecializimin e radhës në dy fusha të mjekësisë pediatrike:
Hematologji dhe
Onkologji.

Shpresoj se njohuritë e mia profesionale e njerëzore edhe nga këto dy fusha, do të jene edhe më afër popullit tim dhe atyre që kanë nevojë për ndihmë.

Projekti “Familja dhe Shëndeti “do të vazhdojë edhe më fuqishëm dhe përkushtimi im do jetë maksimal.

Pafundësisht falënderime ndaj Zotit tim dhe pastaj të gjithë atyre që më përkrahin pa rreshtur duke filluar nga familja ime e më gjerë.

Ëndrrat kurrë nuk shuhen, mjafton t’i ushqesh me dëshirën e zjarrtë dhe punën e pandalur.

Nuk ka dyshim që rruga ime në fushën e studimeve nuk do të perfundoj me kaq.

Të ngjajshme

COVID-19, Turqia punon për paketën gjithëpërfshirëse “mburoja e punësimit”

Kushtrim Guraj

Ushtria e Libisë nis operacion të ri për çlirimin e Sirtes dhe bazës ajrore Al-Jufra

Kushtrim Guraj

Siri, bie dëshmor një ushtar turk në Idlib

Kushtrim Guraj

Kosovë, shqiptari kujdeset për serben e moshuar, banoren e vetme në fshatin e braktisur

Kushtrim Guraj

“Turqia nuk do t’i braktisë vëllezërit libianë në mëshirën e puçistëve”

Kushtrim Guraj

Ushtria e Libisë çliron Tripolin, niset drejt qytetit Tarhuna

Kushtrim Guraj

Avdullah Hoti merr detyrën si kryeministër i Kosovës

Kushtrim Guraj

BE, strategjia e rimëkëmbjes në forcimin e teknologjisë së pastër dhe të gjelbër

Kushtrim Guraj

OKB nuk arriti të mbledhë fondin humanitar prej 2,4 miliardë dollarë për Jemenin

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU