Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

PSE PIKËLLOHESH ?!

Risku yt është në Dorën e Allahut.

Jeta jote është në Dorën e Allahut.

Caktimi yt është në Dorën e Allahut.

Atëherë pse të pikëllohesh?!

Braktise pikëllimin dhe thuaj: “Ja Hajju ja Kajjumu bi rahmetike estegithu aslih li sheni kul-lehu ve la tekilni ila nefsi tarfete ajnin. (O i Gjallë përgjithmonë, O Mbikëqyrës i çdo gjëje, me mëshirën Tënde kërkoj ndihmë, ma përmirëso gjendjen time dhe mos më lër të mbështetem në veten time, as sa një përpëlitje e syrit). ”

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUJDESI PËR MACEN, SHKAKU I SHËRIMIT TË NËNËS SIME!!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

Irfan Jahiu

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BURRË I MIRË!!

Irfan Jahiu

E DREJTA E FQINJIT

Irfan Jahiu

VDIQ PRANË VËLLAIT TË VET NË VARR

Irfan Jahiu

VLERA E MUSLIMANIT

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU