Rtv Pendimi
Pyetje & Përgjëgjje

Pse po ndodhin ndarje pak para martesës ?

Përshendetje  Tv Pendimi deshta me bërë një pytje për Hoxhën që radhen tjetër është në tv se a mund të sqaron një punë që po ndodh gati për ditë,  pak para martesës vajzat e diasporës e besa edhe këtu në Kosovë pak para dasmës po ndahen  do të thotë po anulohen dasmat edhe pse e gjithë familja i ka kryer të gjitha obligimet që duhen për një dasëm  e kisha lutë Hoxhën  me sqaru ?

selamalejkum ndarjet mund të ndodhin shkaku i mosmarrëveshjeve në mes dy palëve ose shkaku i fillimit të.lidhjeve në haram. Nëse lidhja nuk ka filluar sipas rregullave islame mund të vjen deri te problemi.më.von. Për këtë arsye martesa duhet të.filloj sipas rregullave të.fesë prej fillimit dhe të.vazhdojë edhe gjatë.martesës. Jo çdo prishje e fejesës bëhet shkaku i magjisë wë njrrëzit mendojnë po prpblemi qëndron te vet njerëzit dhe te mënyra e nisjes së asaj martese.

Hoxhë Irfan Jahiu

Të ngjajshme

Dyshoj se kam sihër për martesë…

Kushtrim Guraj

Qëndrimi i Islamit ndaj hakmarrjes

Kushtrim Guraj

A lejohet mos-falja e xhumasë nga frika e virusit Korona?

Kushtrim Guraj

A lejohet operimi i hundës ?

Kushtrim Guraj

Po më kalon koha e martesës, çka duhet të bejë ?

Kushtrim Guraj

A lejohet të fal namazin duke shikuar në video ?

Kushtrim Guraj

Mos thuaj Amin inshaAllah*!

Kushtrim Guraj

Kolegen e ka lënë i dashuri, një këshill si ta ndihmojmë atë ?

Kushtrim Guraj

A lejohet aborti, nga frika se do të dobësohem shumë ?

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU