Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Stafi

Qëndrim Ibrahimi

Muslim Shop

Qëndrim Ibrahimi është lindur më 26 Gusht 1998 në qytetin e bukur të Prizrenit.
Qysh në moshë të hershme ndoqi mësimet fetare tek hoxha i lagjes, duke mësuar keshtu: Kur-an,Hadith,Histori Islame etj, që më vonë do të bëheshin edhe shkak që të vazhdojë edhe më tutje me studime fetare.

Mësimet e para i mori në Shkollën fillore ” Motrat Qiriazi” në Prizren,për të vazhduar më pas në Medresenë e mesme Alaud-din në Prizren .
Por nuk ndaloi me kaq, ai vazhdoi studimet edhe më tutje duke u regjistruar në Fakultetim e Edukimit në Prizren dhe në Fakultetin e Studime Islame niveli bachelor në Prishtinë , ku edhe sot e tutje jeton dhe vepron aty.

Gjatë jetës së tij asnjëherë nuk qëndroi pasiv, ai përherë u mor me punë dhe aktivitete nga më të ndryshmet, aktivitete të cilat nuk i ka ndërprerë akoma.
E së fundmi edhe si moderator në RTV Pendimi, punë të cilën e bën me shumë kënaqësi.

Të ngjajshme

Kushtrim Guraj

Kushtrim Guraj

Urim Isma

Kushtrim Guraj

Isak_S

Kushtrim Guraj

Enes Rrustemi

Kushtrim Guraj

Mevludin Zekiri

Kushtrim Guraj

Agim Gajtani

Kushtrim Guraj

Hevzi Hasani

Kushtrim Guraj