Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Probleme shpirtërore & shoqërore

REALITETI I JETËS

Muslim Shop

Në moshën 4-vjeçare, sukses është të mos urinosh në rrobat e tua.

Në moshën 6-vjeçare, sukses është ta gjesh rrugën për të arritur deri në shtëpinë tënde kur kthehesh nga shkolla.

Në moshën 12-vjeçare, sukses është të kesh shokë.

Në moshën 18-vjeçare sukses është të arrish ta marrësh lejen për makinë.

Në moshën 20-vjeçare, sukses është të arrish deri te pasuria.

Në moshën 35-vjeçare, sukses është të arrish deri te pasuria.

Në moshën 45-vjeçare, sukses është të arrish deri te pasuria.

Në moshën 55-vjeçare, sukses është të arrish deri te pasuria.

Në moshën 60-vjeçare, sukses është të arrish deri te pasuria.

Në moshën 65-vjeçare, sukses është të arrish ta vazhdosh vlefshmërinë e lejes për makinën.

Në moshën 70-vjeçare, sukses është të kesh shokë.

Në moshën 75-vjeçare, sukses është të dish se si të kthehesh në shtëpi nga çdo vend ku gjendesh.

Në moshën 80-vjeçare, sukses është që të mos urinosh në rrobat e tua.

Kjo është jeta!

Ashtu si fillon edhe ashtu e mbaron. I dobët në fillim dhe i pafuqishëm në mbarim.

Prandaj, mos u mburr me të dhe mos u jep shumë pas saj.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

LLOJET E ZEMRAVE SIPAS KURANIT

Irfan Jahiu

SHFRYTËZOJI TË GJITHA KOHËT

Irfan Jahiu

SHTATË KURORAT

Irfan Jahiu

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu