Rtv Pendimi
Të ndryshme

SA I CUDITSHËM ËSHTË NJERIU

All-llahu e krijoi,por njeriu Allahun e mohon.
Allahu ia mësoi të folurit,por ai për Allahun keq folë.
Allahu e furrnizonë,por ai Atë nuk e falënderonë.
Allahu i jep pasuri,por ai përmes pasurisë, Allahun e hidhëronë.
O njeri,cka të mashtroi ty,që ia ktheve shpinën Zotit tendë fisnik.Kur‘an.

Shkruar nga hoxhë Zekerija Bajrami.

Të ngjajshme

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani

O Allah, na beko me pjesën e mbetur  të Sha’banit dhe mundëso të arrijmë  Ramazanin

Kushtrim Guraj

Sprova vazhdon!

Kushtrim Guraj

Vaktiat e Ramazanit 2020

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU