Rtv Pendimi
Vip Well
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Dija & Daveti Mirësjellja - Edukata fetare

SADAKATË E VARROSURA NËPËR SHTËPI

Muslim Shop

Në shumë shtëpi ka sadaka të varrosura:

1. Libra dijeje, që pronari i saj ka vdekur dhe ata kanë mbetur të mbyllur në shtëpi.

2. Veshmbathje shtesë që anëtarët e familjes nuk kanë nevojë për to dhe kanë mbetur të mbyllura nëpër dollapë.

3. Këpucë të papërdorura të grumbulluara në shtëpi.

4. Mbuloja, jorganë dhe shtroja që janë tepricë dhe të panevojshme për anëtarët e familjes.

5. Enë shtëpie shtesë, bile ndoshta të panevojshme, por për të varfrit të domosdoshme.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

AGJËRIMI I GJASHTË DITËVE TË SHEVALIT – RREGULLA DHE DOBI

Kushtrim Guraj

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Kushtrim Guraj

GJENDJA E NJERËZVE PAS RAMAZANIT

Kushtrim Guraj

BAJRAMI – RREGULLA DHE DISPOZITA

Kushtrim Guraj

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

ZEKATI I FITRIT – RREGULLA DHE DOBI

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

DHJETË NETËT E FUNDIT DHE NATA E KADRIT – RREGULLA DHE DOBI  

Kushtrim Guraj