Rtv Pendimi
Të ndryshme

“Seri frymëzimi” dramë me moralin e profetit Muhamed s.a. me dublim shqip (12 pjesë)

Për herë të parë në SHBA, një dramë mini-seri lidhur me moralin e Profetit Muhamed (SA), është realizuar nga Omar Suleiman dhe Mohammed Zeyara. Sezoni i parë i kësaj drame i ka gjithsejë 12 pjesë, ndërsa sezoni i dytë i ka gjithsejë 6 pjesë.

Doblimi i zërit në gjuhën shqipe është bërë nga stafi i Peace TV, ndersa montazha është bërë nga stafi i RTV Pendimit.

Këto seri do të transmetohen qdo ditë në ekranin e RTV PENDIMIT.

Të ngjajshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Kushtrim Guraj

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj