Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

Sharlatani në mbrojtje të degjenerimit

Do ta filloj këtë shkrim me një fjalë të urtë e të vërtetë : “Ai që pretendon se është në të gjitha apo i dijë të gjitha , ai nuk është në asnjërën gjegjësisht nuk di asgjë”. Kjo fjalë e urtë paraqet gjendjen e shumë të të ashtuquajturve analistë në Kosovë .

Ndër “ analistët “ që nuk lë gjë pa analizuar është Imer Mushkolaj i cili deri tani ka analizuar çdo gjë duke i mbetur ta analizoj vetëm edhe urinën . Në saje të hapësirës që i jepet në mediat tona, pseudo analistin Imer Mushkolaj opinioni kosovar ka pasur rastin ta takoj në cilësinë e ekspertit në këto fusha : legjislacion , politikë , ekonomi ,mardhënje ndërkombëtare  ,religjion ,art me theks të veçantë kinematografi, fushën e lirive dhe të drejtave të njeriut etj  . Kjo dëshmon se matrapazi është në të gjitha por s’është në asnjërën .

Organizimi i “ Natës së paturpësisë “ e emëruar “Nata e seksit “ në pallatin e rinisë në Prishtinë dje me datën 14.12.2012 nga revista “ Kosovo 2.0 ” dhe zhvillimet për pengimin e kësaj ngjarjeje degjeneruese përfshirë demolimin e tërësishëm të sallës ( lexo stallës) ku do të mbahej kjo pis-hane dhe protesta me pjesëmarrje masive të të rinjve të Prishtinës në orët e vona mbrëmë para pallatit të rinisë, bënë që   sharlatani Imer Mushkolaj  edhe kësaj radhe duke mos pasur haber se çfarë ka ndodhur të  shkruaj një shkrim i cili u postua në portalin e “gazetës ekspress” sot me datë 15.14.2012.

Përmes këtij shkrimi Imer Mushkolaj sikur  edhe në  raste të tjera arsyetoi pagesën që i bëhet po nga i njëjti burim që financoj organizimin e  “ natë së paturpësisë “ që përmes organizatorëve të shitur Jeta Xharra , Ilir Deda dhe kryeredaktorja e revistës “ Kosovo 2.0 “ Besa Luci  të fusin degjenerim në mesin e popullit tonë, e si të mos konsiderohen të shitur këta njerëz të prishur kur paturpësisht mundohen të përhapin ndyrësi dhe sëmundje shoqërore në mesin e shoqërisë tonë.

Matrapazit Imer Mushkolaj i cili i  “ di të gjitha ” , por s’di asgjë i  kishin ikur shumë informata lidhur me zhvillimet rreth kësaj ngjarjeje , por reagimi në mbrojtje të komunitetit LGBT pa dije , pa nevojë dhe paturpësisht e bëri të jetë sharlatan i vërtetë .

Me Shkrimin e tij Imer Mushkolaj bën përpjekjen për të dëshmuar se i di të gjitha, shkrimin e kishte titulluar “ Mos iu tutni seksit , por urrejtjes “ ndërsa  e fillon me këtë fjali : të debatosh për seksin nuk është gjynah , as turp , as krim “  .

Edhe pseudo analisti Imer Mushkolaj sikurse edhe organizatorët e natës së paturpësisë ka tentuar ta kamufloj qëllimin e vërtetë të këtij organizimi duke e fshehur pas “debatit për seksin “ e që në të vërtetë ky organizim i të degjeneruarve kishte për qëllim që përmes të degjeneruarve të legjitimoj degjenerimin në shoqërinë tonë .

 Natyrisht në shkrimin e tij sharlatani Imer Mushkolaj është shërbyer me shpifje ,  gënjeshtra dhe me injorancën e tij në lidhje me këto zhvillime .  E para, sipas tij hoxhallarët kanë bërë thirrje në ditën e xhuma  për urrejtje ndaj dukurisë në fjalë dhe organizatorëve dhe pjesëmarrësve. E vërteta është që  hoxhallarët e kanë gjykuar organizimin e “ natës së paturpësisë ” sepse e kanë obligim thirrjen dhe vetëdijesimin e të rinjve dhe të rejave që të mos bien pre e armiqve të këtij populli të cilët duke luftuar moralin po na luftojnë të ardhmen tonë.

Reagimi i organizatës studentore “ Paqja “ lidhur me këtë ngjarje e kishte penguar sharlatanin , por sa për t’ia kujtuar Imerit , jo për t’ia bërë me dije sepse ky i di “ të gjitha “ reagimi i organizatës ”  Paqja studentore ”  ka qenë reagim i matur dhe mjaft me vend sepse ata sikur edhe të gjithë qytetarët përveç  teje e kanë kuptuar se pas diskutimit për seksin fshiheshin pisllëqet e ndryshme përfshirë  përvojat seksuale të homoseksualeve dhe lesbikeve , dhe kjo ngjarje sipas vetë organizatorëve kishte qëllim diskutimin për gjendjen e komunitetit LGBT në Ballkanin perëndimor ,sfidat dhe problemet me të cilat përballen dhe gjetja e zgjidhjeve . 

O Imer , paturpësia nuk paska fund, turp iu qoftë organizatorëve të kësaj fëlliqësie dhe ju që i mbroni , po a Kosova gjegjësisht  Prishtina paska qenë vendi prej ku do të dalin zgjidhje për problemet e homoseksualëve të Ballkanit a ????!!!!! Vendi në të cilin u planifikua mbajtja ishte objekti që quhet Pallati i rinisë, pra a nuk qenka gjynah , turp dhe krim që të promovohen sëmundjet shoqërore në mesin e rinisë sonë .

Si nuk të paska mbetur një pikë arsyeje dhe turpi , ngre zërin në mbrojtje të degjenerimit dhe të degjeneruarve, thërret në mbrojtjen e ” të drejtave “ të tyre duke qenë dëshmitar që në Kosovë shkelen të drejtat elementare të cilat nuk dua ti përmend ngase nuk dua që dikush ti krahasoj me “ të drejtat “ e të devijuarve për shfrenim që nuk mund të quhen as shtazarake.

            Pseudo analisti islamofob Imer Mushkolaj paska harruar se aktin e demolimit të sallës ( lexo stallës ) ku do të mbahej nata e paturpësisë e morën përsipër “ Plisat “ dhe se organizimi i natës së paturpësisë është kundërshtuar nga tërë shoqëria jonë në përjashtim të disa të prishurve si  Imer Mushkolaj .

Të gjithë ata të cilët kanë kujdes për familjet e tyre, për moralin dhe kulturën e pastër ishin kundër kësaj ngjarjeje , por disa nuk dinë çfarë është morali , kultura e pastër dhe familja e shëndoshë sepse këto vlera i kanë shitur me para dhe duan që të gjithë të bëhen si ata.

Imer Mushkolaj , meqë njihemi mirë duke qenë fqinjë të parë në Deçan ku kemi lindur dhe jemi rritur te dy, ndjehem i obliguar që të ta kujtoj një gjë , në shkrime të mëhershme dhe në shkrimin në fjalë  sikurse edhe shumë matrapaz te tjerë islamofob që përdorin fjalë të njëjta në mungesë faktesh për të mbështetur akuzat e pabaza ndaj muslimanëve edhe ju jeni shërbyer me fjalë rrugësh ndër to keni përmendur islamin tradicional dhe radikal .

E para ne që jemi musliman praktikojmë islamin i cili nuk ka versione të tilla si tradicional e radikal ndërsa e dyta meqë njihemi mire unë dhe  po ashtu edhe ti e din se nuk ke haber se cili na qenka islami tradicional apo në çfarë konsiston ky islam e kështu që duke mos njohur islamin tradicional nuk jeni në gjendje sikurse edhe matrapaz të tjerë islamofob të dëshmoni se në çfarë konsiston islami ekstrem i imagjinuar nga ju .

Ndërsa do ta përfundoj këtë shkrim me çështjet me të cilat e përfundoj sharlatani Imer Mushkolaj shkrimin e tij, por ne duke qenë larg ndyrësive të të  shfrenuarve , përkrahësve dhe mbrojtësve të tyre .

Porosia e Imer Mushkolajt ishte që qytetarët të mos kenë frikë të flasin për seksin ashtu siç nuk kanë frikë kur e bëjnë atë . A nuk e ka kuptuar ky i mjerë se nuk ishte qëllimi i natës së paturpësisë diskutimi për seksin si mardhënje në mes dy personave të gjinive të ndryshme  (e që është i lejuar vetëm kur këta kanë lidhje martesore) por për legjitimimin e mardhënjeve intime mes personave të gjinisë së njëjtë e që nuk ndodhe as te shtazët e që nuk quhet seks përveç se nga perversët si puna e Imer Mushkolës .

            Ne nuk kemi frikë të flasim për mardhënjet intime mes bashkëshortëve sepse Islami si sistem i jetës ka rregulluar çdo gjë përfshirë edhe mardhënjet intime dhe ruajtjen e moralit në shoqëri .

Sipas Imer sharlatanit seksi qenka ai që i bashkon njerëzit . Në botën time në mardhënje intime bashkohen burri dhe gruaja , ndërsa meqë në botën tënde amoraliteti , homoseksualizmin dhe lezbikllëku qenka motiv për bashkim atëherë bashkohu me ta nëse akoma nuk je bashkuar, sepse kanë nevojë shumë për anëtar të rinj duke qenë se janë pak , e u zhdukshi  përgjithmonë!  Dijeni , se përfundim i poshtëruar iu pret.

 

 

                                                                     Bujar Gjikokaj

Sekretar i përgjithshëm i lëvizjes “ Bashkohu ”

 

 

 

 

 

 

Prishtinë

15.12.2012 

 

 

 

Të ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

VDIQ PRANË VËLLAIT TË VET NË VARR

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

RREZIKU I PADREJTËSISË

Irfan Jahiu

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU