Rtv Pendimi
Samet Tours
Vip Well
Good life Restaurant
auto lider
Të ndryshme

Shijoje këtë begati!

Muslim Shop

Pejgamberi(alejhi salatu ve selam) ka thënë: ”Çudi(habi) është çështja e besimtarit, të gjitha qështjet e tij janë mirësi dhe kjo nuk i takon askujt përveq besimtarit! Nëse e godet ndonjë fatkeqësi, ai duron e kjo është mirë për te dhe nëse i vjen ndonjë mirësi , ai falënderon dhe kjo është mirë për te”. (Muslimi)
Në këtë rast shijohet besimi i plotë;
gjysma e besimit në durim dhe gjysma tjetër në falēnderim!
Pra, nëse njeriu jeton si besimtarë i sinqertë në raport me Zotin e tij, çfarë do që i ndodh në jetë është mirësi për te.
O Allah na e mundëso ta shijojmë këtë begati!

Shkruar nga hoxhë Fadil Musliu. /Radio Pendimi.

Të ngjajshme

TË MOS E NDIHMOJMË ZULLUMQARIN

Kushtrim Guraj

Çfar presin qytetarët nga Partia Fjala?

Kushtrim Guraj

Ky burrë ofronte udhëtim falas të premten, ja cfarë dhurate i bëjnë udhëtarët (Video)

Kushtrim Guraj

‘Ta lësh drogën…’, rrëfim ekskluziv për Telegrafin (Video)

Kushtrim Guraj

Përgatitu para se të të ndodh?!

Kushtrim Guraj

KJO MJAFTON SI ARGUMENT PËR ATA QË KAN MENT

Kushtrim Guraj

A të ka marrë malli për xhenet?!

Kushtrim Guraj

Era e gojës së argjëruesit

Kushtrim Guraj

SHPIFËSI ËSHTË I MJERË

Kushtrim Guraj