Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare

SHKAQET E SUKSESIT …

Derisa po qëndroja në dhomën time dhe po shikoja lartë në tavan, më erdhi në mendje një pyetje:

“Cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?”

Dhe përgjigjen e gjeta brenda dhomës ku rrija..

“Aspiratat janë të larta!” –më tha tavani.

“Shpreso të ardhmen!” – më tha dritarja.

“Koha është e shtrenjtë!” – më tha ora.

“Fillo me veten tënde!” – më tha pasqyra.
 
“Shtyje me forcë!” – më tha dera.
Dhe… “Vendos dëshirat e tua në sexhde sepse Allahu nuk harron!” – më tha Toka.

Përshtati: Valdet Kamberi

 

 

 

Të ngjajshme

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

MEDITO!!

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

KUJDESI PËR MACEN, SHKAKU I SHËRIMIT TË NËNËS SIME!!

Irfan Jahiu

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU