Rtv Pendimi
Artikuj Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare

SHKAQET QË NDIHMOJNË NË ULJEN E SHIKIMIT

1. Rikujtimi vetes se edhe ti ke nënë, motër, grua dhe gra të tjera nga familja.

2. Frika nga përfundimi i keq.

3. Falja e namazit.

4. Agjërimi.

5. Vazhdimësia në të vepruarit e veprave vullnetare.

6. Rikujtimi vetes se Allahu të sheh dhe të mbikëqyr.

7. Duaja.

8. Largimi nga vendet e fitnes (sprovës).

Dr. Muhamed el-Hebdan

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SHENJAT E DASHURISË NDAJ TË DËRGUARIT TË ALLAHUT ALEJHI SALATU UE SELAM

Irfan Jahiu

PISHTAR DHE NDRIÇUES

Irfan Jahiu

BUTËSIA, DURIMI DHE TRIMËRIA E TË DËRGUARIT TË ALLAHUT ALEJHI SALTU UE SELAM

Irfan Jahiu

PËRSHKRIMI I MUHAMEDIT, ALEJHI SALATU UE SELAM, DHE EMRAT E TIJ

Irfan Jahiu

CILËS KATEGORI I TAKON?!

Irfan Jahiu

KUR E DI QË JE MIRË?

Irfan Jahiu

SHPIRTI MË NXITË DREJT GJYNAHEVE, MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

DOBITË E DHIKRIT

Irfan Jahiu

KËSHILLA TË MREKULLUESHME

Irfan Jahiu