Rtv Pendimi
Të ndryshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Ishte kënaqësi të gjendem në mesin e xhematit të xhamisë Mëshira në Luzern të Zvicrës.
Aty ku të kënaqet zemra dhe të qetësohet shpirti, ku sheh vellezër nga të gjitha trojet shqiptare, mirësi e madhe kur i sheh ata se si sillen mes vete sikur të jenë një familje.
Allahu ua shtoftë dashurinë vllazërore dhe i forcoftë në dinin e vërtetë.
Allahu e shpërbleftë Imamin,kryesinë xhematin e kësaj xhamie, dhe të gjithë Imamët, kryesitë dhe xhematet e xhamive të tjera per kontributin që japin për Dinin e Allahut!
Allahumme Amin!

Të ngjajshme

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani

O Allah, na beko me pjesën e mbetur  të Sha’banit dhe mundëso të arrijmë  Ramazanin

Kushtrim Guraj

Sprova vazhdon!

Kushtrim Guraj

Vaktiat e Ramazanit 2020

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU