Rtv Pendimi
Shkenca dhe teknologjia

Shtatë gjëra të cilat nuk e keni ditur që mund t’i bëni në Facebook (Foto)

Mësoni shokët se si të shqiptojnë emrin tuaj

Fshihni problemin më serioz “SEEN”

Duhet të downlod-oni programin Facebook Unseen Chrome ose Chat Undetected për Firefox apo Internet Explorer

Të lexoni mesazhet në “Others” të cilin nuk e keni ditur që ekziston

Si të postoni Gif-a në profilin tuaj

Së pari kopjoni linkun e gif-it në status dhe në momentin kur foto-ja të del fshini link-un

Në kompjuter dimensionet e “cover photo” janë 851 pixels gjerësia x 315 pixels gjatësia,ndërsa në telefon 399px x 150pxl

Të ndaloni kërkesat për lojëra

More > Settings > Notifications > Mobile Push vendosni një tik në Application Requests

Ndërroni statusin tuaj duke mos shkaktuar dramë

About > Family and relationships >kush mund të sheh Only Me. Ndërroni statusin në Single dhe ndryshimet nuk do të shfaqen në News Feed.

Të ngjajshme

Zoom, Google Meet apo Facebook Messenger Rooms: Cili është aplikacioni më i përshtatshëm për komunikim virtual

Kushtrim Guraj

COVID-19, Google do të ndjekë nëse njerëzit qëndrojnë në shtëpi

Kushtrim Guraj

Coronavirusi: A duhet ta pastrojmë telefonin shpesh?

Kushtrim Guraj

Kamerat e vëzhgimit tani do të zbulojnë automatikisht njerëzit me temperaturë

Qëndrim Ibrahimi

Interneti 5G do të ndryshojë jetën rrënjësisht

Qëndrim Ibrahimi

Google merr një veprim interesant

Kushtrim Guraj

Në 2030 shumica e automjeteve në tregun botëror do të jenë elektrike

Kushtrim Guraj

Rritet tregu i automjeteve në BE

Kushtrim Guraj

Si ta shihni kush e përdor Wi-Fi tuaj?

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU