Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Emri i shtëpisë: Xhenet.

Numri i dyerve të saj: Tetë.

Çelësi i shtëpisë: Fjala la ilahe il-lallah.

Lokacioni: Xheneti më i lartë – Firdeusi.

Lloji i ndërtimit: Një qerpiç nga ari dhe një qerpiç nga argjendi.

Gjerësia: Sa gjerësia e tokës dhe e qiellit.

Çmimi: Të mos i përshkruash Allahut ortak.

Koha kur e merr shtëpinë: Ditën e Kiametit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

PYETJET E NJË ATEISTI DHE PËRGJIGJET E IMAM EBU HANIFES

Irfan Jahiu

MEDRESEJA E NATËS

Irfan Jahiu

PASHA ALLAHUN, SI MË KE HARRUAR?!

Irfan Jahiu

GJYSHE, ÇKA ËSHTË KURANI?

Irfan Jahiu

SHTËPIA E MUSLIMANIT

Irfan Jahiu

BAJRAMI – RREGULLA DHE DISPOZITA

Irfan Jahiu

MOS SHPEJTO NË GJYKIM!

Irfan Jahiu

KUR SHPIRTI ËSHTË I KËNAQUR

Irfan Jahiu

RRËFIMI PËR PLAKËN QË VDIQ NË SEXHDE

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU