Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Muslim Shop

Kur të lëndon personi që për të kishe mendim të mirë një ditë prej ditëve, hesht.
Dhe mos e komento heshtjen tënde si dobësi, ngase heshtja nganjëherë është zotëria i gjuhëve.
Ti mos tento ta lëndosh atë që tentoi të të lëndonte.
Lëre atë të veprojë çfarë të dojë, kurse ti kapu për heshtjen.
Dhe mos e fëlliq të mirën tënde dhe esencën e bujarisë sate, edhe nëse ai tenton të të lëndojë.
Sjellja është moral para se të jetë ndjenjë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu