Rtv Pendimi
Të ndryshme

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kjo ngjarje ishte vendimtare që Bashkësia Ndërkombëtare të organizojë Konferencën e Rambujesë për Kosovën pas së cilës u ndërmorë fushata bombarduese e NATO-s kundër regjimit kriminel të Sllobodan Millosheviqit që zgjati plot 78 ditë (24 mars-10 qershor 1999) që rezultoi në çlirimin përfundimtar të Kosovës.

Allahu i mëshiroftë dhe i shpërbleftë me gradat më të larta të Xhennetit dëshmorët e Reçakut dhe të gjithë dëshmorët e Kombit që u flijuan për Çlirimin dhe Pavarësinë e Kosovës! Amin!

Hoxhë Sulejman Rustemi

Të ngjajshme

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj

Shijoje këtë begati!

Kushtrim Guraj

PAMJE NGA XHAMIA E SULLTAN MURATIT

Kushtrim Guraj

Djali i hoxhë Fadil Musliu, Aid Musliu diplomoi në fakultetin e sheriatit në Medine

Kushtrim Guraj

Pse po e kundërshtoni krishtlindjen, babadimrin, vitin e ri, bredhin, festimin me të, fotografimin me të, etj. !?

Kushtrim Guraj