Rtv Pendimi

Të Dua sepse..

Të dua,sepse tek Ti shpresoj
pa Ty jetën s’mund t’jetoj
asnjëher nuk të harroj
gjithnjë për Ty kam nevoj
ç’doher pëshpëris emrin tënd
ku do që t’jem në çdo vend
n’fatkeqësi e në mërzi
në sëmundje e mirësi
ç’doher Ty T’falenderoj
Zoti dashur Ty t’madhëroj
Ty,që ma dhurove jetën
më bëre ta njoh tvërtetën
më dhurove sy dhe goj
çdo gjymtyr për çdo nevoj
Falenderimi,Ty të takon
Ty,që më rrite dhe më mbron
që më fal, kur të pendohem
që më dëgjon, kur të ankohem
kur sëmurem, Ti më shëron
çdo vështirësi Ti ma largon
çdo lutje që kam, ta drejtoj veq Ty
Ti që din çfar dua, Ti që m’jep mundësi
Ti që  mëkatet, mbi mbulon
Ti që dënimin, ma vonon
Ti që je i urtë, dhe je bujarë
Ti që mëshiron, dhe vazhdimisht falë
Falënderimi veq Ty të takon
ELHAMDULILAH për gjitha të mirat që na ke dhën…

Pershtati: Sevdail Kameri – 2012

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH