Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Muslim Shop

Kur ishim fëmijë, dëshironim që të na thyhet njëra dorë apo këmbë, e të mungojmë nga shkolla dhe të na vijnë në vizitë shokët dhe të afërmit e të na mbushin me dhurata.

Kjo ishte gati se dëshira e të gjithëve.

Mirëpo, ku u rritëm, u ballafaquam me shumë, shumë thyerje.

Dhe nuk na vizitoi askush dhe nuk na dhuroi askush asnjë dhuratë.

Këto thyerje ishin thyerjet e zemrës, të fshehta, dhe nuk kishte mjek për to, përveçse Allahut.

Dhe nuk kishte për të dërrasë që u vihet kockave të thyera, përveçse duasë.

Thyerje më të rënda sesa thyerjet e eshtrave.

Thyerje që shkaktari i tyre ishte shpirti i njeriut, që në fëmijëri i prisja dhuratat e tij.

Thyerje që vetëm se Allahu, me lejen e Tij, shpresojmë që t’i shërojë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu