Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Muslim Shop

Gruaja e Faraonit e vendosi të ndryshohet.

I biri i Nuhut, alejhi selam, e vendosi të mos ndryshojë.

Ajo ishte nën sundimin e tiranit më të madh.

E ai ishte nën sundimin e thirrësit më të madh.

Prandaj, mos u arsyeto me situata, sepse ti je ai që vendos se a do të ndryshosh.

S’ka dobi në gjërat që vijnë vonë, si puthja në faqen e të vdekurit si shenjë kërkimfaljeje.

Bëhuni të butë me njëri-tjetrin, ende jeni të gjallë, dhe sillu me mua ashtu si e sheh dhe si e ke parë nga unë, e jo ashtu siç e ke dëgjuar për mua që e flasin të tjerët.

Më pëlqen ideja që t’i fshijmë gabimet për hir të vazhdimit të vëllazërisë, e jo ta fshijmë vëllazërinë për hir të gabimeve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Irfan Jahiu

MERR MËSIME NGA AJO QË SHEH

Irfan Jahiu

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR RËRË

Irfan Jahiu

KATËR GJËRA ZGJIDHEN ME KATËR TË TJERA

Irfan Jahiu

KATËR ÇELËSAT E LUMTURISË DHE SUKSESIT TËND

Irfan Jahiu

DISA IDE PËR TË ARRITUR DERI TE LËMOSHA E VAZHDUESHME

Irfan Jahiu

NËNTË FJALITË MË TË BUKURA

Irfan Jahiu

MOS U BËJ SI AI, TI KTHEJA ME TË MIRË

Irfan Jahiu

DERI KUR KËSHTU?!

Irfan Jahiu