Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Muslim Shop

Shiko se kush është poshtë teje në trup, në pamje, në pasuri, në punë dhe familje, që të mësosh se ti je mbi mijëra njerëz.

Vizitoji spitalet, që ta dish begatinë e shëndetit.

Dhe burgun, që ta dish begatinë e lirisë.

Dhe psikiatrinë, që ta dish begatinë e mendjes.

Kjo, që ta kuptosh se ti je në begati dhe nuk je i vetëdijshëm për to.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj