Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Ilaçe për zemrën / Rukja

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Muslim Shop

Ti nuk e di, ndoshta shkaku i ngushtimit tënd në gjoks është istigfari i paktë.
Ti nuk e di, ndoshta vonesa e çështjeve të tua është vonesa jote për në namaz.
Ti nuk e di, ndoshta lëmosha jote e rrallë është shkaku i riskut tënd të vogël.
Ti nuk e di, ndoshta mendimi yt i keq për Allahun është shkak i jetës sate të keqe.
Ti nuk e di…
Ndoshta ajo që e sheh në jetën tënde është pasqyra e asaj që gjendet në brendësinë tënde.
Nëse brenda saj ka mirësi do të shohësh edhe në jetën tënde mirësi, e nëse në të ka sherr edhe ti ke për ta parë jetën tënde si sherr.
Rishikoje veten dhe do ta gjesh zgjidhjen.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS U MËRZIT, ALLAHU ËSHTË ME TY

Irfan Jahiu

KËTË PERSON MOS E LËR TË IKËN, NËSE E KE AFËR

Irfan Jahiu

BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Irfan Jahiu

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Irfan Jahiu

PAQJA QOFTË MBI KËTO ZEMRA

Irfan Jahiu

PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TE LUMTURIA

Irfan Jahiu

KUJDES NGA ARMIKU NJË HERË, KURSE NGA MIKU NJË MIJË HERË

Irfan Jahiu

LLOJET E ZEMRAVE SIPAS KURANIT

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu