Rtv Pendimi
Reklama

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Motër e nderuar,

A jeton dhe vepron jashtë vendlindjes?
Nuk gjenë aspak kohë të përshtatshme për të ndjek kurse jashtë shtëpisë por ndërkohë dëshira ekziston?

Atëherë, bashkohu në TMEAG dhe mëso leximin e Kur’anit ashtu siç recitohej ng Profeti ynë (salAll-llahu alejhi we sel-lem) – vetëm për motra!

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit
📌të lehtë
📌të arritshëm
📌të përballueshëm për të gjithë.

Ne ofrojme një varg kursesh per t’u nidhmuar motrave tona në përsosjen e texhvidit:

📌kursi SFS (Starting from Scratch) është për fillestare, ku mësohen bazat e recitimit të Kur’anit
📌kursin TME (Tajweed Made Easy /Texhvidi i Lehtesuar) për mesimin e rregullave te texhvidit
📌kurse te recitimit
📌kurse te Memorizimit

Në TMEAG ju mund të mësoni Online nën mësuese të kualifikuara dhe me pervojë nga komoditeti i shtëpisë suaj, nga e gjithë bota.

Regjistrimet janë të hapura.

Na vizitoni në https://www.facebook.com/TmeagShqip/

Ose në numrin për kontakt:
+383 49 339 334

Të ngjajshme

iMediahous

Kushtrim Guraj

Metalplast Prizren

Hevzi Hasani

Opoware

Hevzi Hasani

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 2020

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU