Rtv Pendimi
Shkenca dhe teknologjia

Twitter lejon dërgimin e mesazheve direkte tek secili përdorues

Më parë, Twitter lejonte dërgimin e mesazheve të drejtpërdrejta vetëm nga njerëzit që e përcillinin njëri-tjetrin në rrjetin social.

Tani kjo gjë ka ndryshuar dhe Twitter ka njoftuar se do lejojë dërgimin e mesazheve direkte tek secili përdoruesit i rrjetit social, edhe nëse pranuesi i porosisë nuk është ndjekësi juaj.

Këtë ndryshim përdoruesit mund ta lejojnë nëse e aktivizojnë këtë opsion në cilësimet e profilit të tyre.

Megjithatë, ky opsion është i mundur vetëm nëse ju e zgjedhni atë.

Twitter më parë e ka lansuar edhe një tipar të ri të mesazheve në grup, ndërsa sot kompania tha sot se ka edhe më shumë plane për ta përmirësuar shërbimin e mesazheve të drejtpërdrejta në të ardhmen. (Telegrafi)

Të ngjajshme

Zoom, Google Meet apo Facebook Messenger Rooms: Cili është aplikacioni më i përshtatshëm për komunikim virtual

Kushtrim Guraj

COVID-19, Google do të ndjekë nëse njerëzit qëndrojnë në shtëpi

Kushtrim Guraj

Coronavirusi: A duhet ta pastrojmë telefonin shpesh?

Kushtrim Guraj

Kamerat e vëzhgimit tani do të zbulojnë automatikisht njerëzit me temperaturë

Qëndrim Ibrahimi

Interneti 5G do të ndryshojë jetën rrënjësisht

Qëndrim Ibrahimi

Google merr një veprim interesant

Kushtrim Guraj

Në 2030 shumica e automjeteve në tregun botëror do të jenë elektrike

Kushtrim Guraj

Rritet tregu i automjeteve në BE

Kushtrim Guraj

Si ta shihni kush e përdor Wi-Fi tuaj?

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU