Rtv Pendimi
Lajme Të ndryshme

Vazhdon ndërtimi i xhamisë në fshatin Buqe komuna e Dragashit

Para disa muaj imami i xhamisë Shaip Berisha njoftoj së xhamia e vjeter e fshatit buqe do të rrënohet për arsyje së nuk i plotëson kushtet për xhematin e fshatit . Imami së bashku më xhematin morren iniciative për ta ndërtuar një xhami të re për këte arsyje imami bëri edhe thirrje në rrjetet sociale dhe ne media të ndryshme që të ndihmohët ky projekt . Imami në profilin e tijë në facebook shpesh hëre njofton se si po vazhdojn punimet në xhaminë e re , në ju sjellim edhe disa foto të bëra nga vetë imami Shaip Berisha .

Dëshironi edhe ju që të kontriboni në ndërtimin e kësaj xhamië ?   atëhere kontakto 00377 44 400 874 Imam Shaip Berisha – dhe 00377 44 171 377 Xhemil Berisha komision për xhaminë.

radio-pendimi.com

xhamia_buqe1 xhamia_buqe2 xhamia_buqe3 xhamia_buqe4 xhamia_buqe5 xhamia_buqe6 xhamia_buqe7

Të ngjajshme

Presidenti Thaçi: Feja në Kosovë në shërbim të forcimit të paqes dhe tolerancës

Urim Isma

Në Kosovë ka shkallë të ulët të ndëshkimit të korrupsionit

Urim Isma

Shpalosi në Tivar flamurin shqiptar, gjobitet 300 euro dhe dëbohet nga Mali i Zi

Urim Isma

Moti i keq në Itali, përmbytet për herë të tretë Venecia

Urim Isma

Ndotja e ajrit mund të shkaktojë “mjegulla vrasëse” në qytetet e mëdha

Urim Isma

Shqipëri, mbahet aktiviteti “Pejgamberi Muhamed dhe familja”

Kushtrim Guraj

Vëllezërit Sylejmani arrijnë suksese me restaurantin e tyre në Austri, për ta shkruajnë edhe gazetat austriake

Kushtrim Guraj

Inflacioni vjetor në BE mbetet në 1.1 për qind në tetor

Kushtrim Guraj

Turqia dhe SHBA bisedojnë për të zgjidhur çështjet F-35 dhe S-400

Kushtrim Guraj