Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
Vip Well
auto lider
Të ndryshme

XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Muslim Shop

Sot kisha fatin të jemë prezentë në mesin e xhematit të xhamisë Ebu Hanife në Grenchen të Zvicrës.
Si komunitet Musliman,në Zvicr dominojnë Shqiptarët
Shqiptarët kan filluar të ndërtojnë xhami ndër më të bukurat.
Dëshmi për këtë është xhamia Ebu hanife.
Xhemati i kësaj xhamie,kan dhënë kontribut dhe mund shum të madh për ndërtimin e kësaj shtëpie të Allahut.
Allahu i shpërbleftë të gjith ata që sadopak kontribuan për ngritjen e kesaj xhamie të mrekullueshme.
Allahu ua shpërbleftë me Xhenneti Firdaus.
Allahumme Amin.

Të ngjajshme

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Ndarësi i përpikt

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

50 DOBI NGA NATA E KADRIT

Kushtrim Guraj

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Pasurinë që duhet ta dëshirojmë

Kushtrim Guraj

Xhamia e Mazhiqit e ndërtuar në vitin 1545, por tashmë e harruar

Kushtrim Guraj

KJO MJAFTON SI ARGUMENT PËR ATA QË KAN MENT

Kushtrim Guraj